Despre noi

Consultanță economică și juridică pentru societăți comerciale

Nimic nu este atât de grav precum pare.
Există soluții și de aceea, te încurajez să apelezi la un specialist.
Îndrăznește să accepți că uneori nu poți rezolva eficient și de unul singur toate problemele!

Proiectul este inițiat de Codruța Merlușcă – în calitate de consultant, urmare a interacțiunii sale cu mediul de business și a colaborării cu manageri din diverse domenii de activitate (construcții, confecții, alimentație publică, comerț, închirieri de imobile).

Dacă ești manager, contabil, sau jurist, știi deja că multe dintre obstacolele pe care le întâmpini pe durata activității tale presupun cunoștințe specializate în arii dincolo de pregătirea ta profesională. Probabil că ai încercat să te descurci singur. Însă cât de mult timp poți pierde încercând să rezolvi problemele de unul singur? Ai garanția că vei reuși?

Proiectul acesta s-a născut din nevoia de a oferi acces facil și rapid societăților comerciale care au nevoie de consultanță economică și juridică.

Îmi doresc ca prin această platformă, să te ajut să salvezi timp atunci când un subiect naște întrebări sau neclarități. Ca să îți fie cât mai ușor, intrăm online ori de câte ori ai nevoie de o soluție rapidă și împreună, găsim rezolvarea celei mai arzătoare probleme, fiecare din confortul propriului birou.

Illustration of people avatar business plan concept
https://pacta.ro/wp-content/uploads/2021/05/codruta_jpg.jpeg

Un manager trebuie sa aibă la îndemână instrumente rapide prin care să poată rezolva orice problemă.

Anii de experiență în domeniu m-au învățat că e ineficient să încerci să găsești soluții de unul singur pentru toate problemele cu care te confrunți în activitatea zilnică. Strategia aceasta, deși folosită extrem de des, duce de multe ori la timp pierdut și soluții nepotrivite, în cazul fericit, și chiar la încetarea activității, în cel mai rău scenariu.

Ceea ce contează cu adevărat nu e să ai tu răspunsurile la toate întrebările, ci să știi pe cine să întrebi, să găsești omul potrivit în care să ai încredere și care să te lămurească atunci când există neclarități.

În calitate de consultant, te sprijin să clarifici o situație, să deslușești un fenomen astfel încât să devină limpede și explicit. Dezbatem împreună, clarificăm aspectele neclare sau contradictorii, și îți ofer argumente și probe, pentru ca tu să poți lua cea mai bună decizie.

Chiar dacă simți că te descurci singur, te încurajez să apelezi, totuși, la un specialist, chiar și pentru a cere a doua părere.

Am acumulat expertiză în domeniul economic din 2009, sunt membru al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR), Camerei Consultanților Fiscali (CCF) și Asociației Naționale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR). În tot acest timp, am administrat peste 300 de dosare de insolvență sau faliment pe rolul instanțelor din București, Bacău, Iași, Suceava, Ialomița, Constanța, Bistrița Năsăud, Vaslui, și am radiat peste 100 de firme prin Registrul Comerțului.

Consultanță strategică100%
Soluții eficiente99%
Profesionalism dovedit în timp100%

Pacta.ro = Rezistență în business

P – Probleme rezolvate

A – Aport de idei valoroase

C – Comunicare facilă

T – Timp salvat

A – Aprofundarea cunoștințelor

Servicii disponibile 100% onlineProgramează-te acum pentru o ședință de consultanță